به گزارش خبرنگار مهر، معاون سیاسی و امنیتی استاندار استان ظهر شنبه در این همایش گفت: پدافند غیرعامل همواره مورد تاکید مسئولان اجرایی کشور بوده و جزو ضرورت های جامعه است.
فتاح محمدی افزود: پدافند غیرعامل در افزایش اقتدار ملی و تقویت بنیه و ضریب امنیتی کشور بسیار تاثیرگذار است.
وی بیان کرد: باید از ظرفیت ها و مفاهیم ناب الهی شامل آیات و روایات برای تبیین هر چه بیشتر نقش و جایگاه پدافند غیرعامل استفاده شود.
محمدی اظهار داشت: تاکنون در این حوزه تلاش و اقدام چندانی انجام نشده است.
معاون استاندار تصریح کرد: حضور کارکنان و مدیران دستگاه های اجرایی در اینگونه همایش ها تاثیر بسزایی در ارتقای آگاهی ها و توانمندی ها برای مدیریت مطلوبتر انواع بحران و تهدیدات دارد.
وی اظهار داشت: باید پدافند غیر عامل را در حوزه سختافزار و نرمافزار ایجاد کنیم که به این وسیله بستر مناسبی را برای اراده حاکمیت و امنیت در جامعه و کشور فراهم خواهیم کرد.
محمدی همچنین تاکید کرد: طرح ها و پروژه های عمرانی دستگاه های محتلف اجرایی این استان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل در حوزه های سخت افزاری و نرم افزاری باشند.
مدیرکل پدافند غیرعامل کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش مهمترین اهداف برگزاری آن را شامل ایجاد شرایط لازم برای نشان دادن واکنش مثبت و به موقع مردم و مدیران اجرایی کهگیلویه و بویراحمد در مقابل تغییرات و تهدیدها اعم از طبیعی و غیرطبیعی و ارتقای سطح آمادگی فکری، مهارتی و اجرایی نهادهای دولتی استان به منظور آمادگی دفاعی و برنامه ریزی شده در برابر تهدیدهای احتمالی اعلام کرد.
محمود مومن نسب افزود: کهگیلویه و بویراحمد پس از تهران و خراسان رضوی سومین استان برگزار کننده این همایش در کشور در سال جاری است.
وی عنوان کرد: مدیران اجرایی کهگیلویه و بویراحمد برای هماهنگی و همکاری در زمینه پدافند غیرعامل تلاش، باور و اعتقاد همه جانبه ای داشته و تاکنون از هیچ اقدامی دریغ نکرده اند.
مومن نسب گفت: آموزش و اطلاع رسانی پیش نیاز مهمی در پیشبرد تمام امور به ویژه پدافند غیرعامل است و این موضوع در کهگیلویه و بویراحمد مورد توجه جدی متولیان امر قرار دارد.
وی بیان داشت:10 استاد از دانشگاه های تهران و دانشگاه امام حسین(ع) برای اجرای این همایش و دوره تربیت مربی به استان دعوت شده اند.
استاد دانشگاه تهران و مدرس این همایش نیز گفت: در گذشته شیوه جنگ کشتن، تخریب کردن، اسارت گرفتن و تصرف کردن بود اما در حال حاضر این شیوه تغییر کرده و بیحس کردن، از کار انداختن، خلع سلاح کردن و تغییر دادن حکومتها مدنظر است.
حبیب الله سهامی افزود: شیوه جنگ اطلاعاتی، سلطهجویی، فرهنگی و سایبری است که ویژگی این جنگ داشتن قدرت تخریب بالا، هوشمندی، کنترل از راه دور، انهدام اهداف در عمق و سرعت و دقت عملیات است.
وی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران به لحاظ پیشرفتهای خوبی که در سالهای اخیر در تمام زمینهها داشته توانسته به وسیله پدافند غیر عامل آسیبپذیری تاسیسات هستهای خود را کاهش دهد.
نظر شما